Laadukasta rakentamista

asiantuntevasti yli 50 vuoden kokemuksella.

Tietoa meistä

Rakentamista jo vuodesta 1969

Laadukkaita koteja vuosikymmenten kokemuksella.

Rakennusliikkeemme on perheyhtiö jo kolmannessa polvessa. Ydinosaamistamme on uudisrakentaminen ja olemme rakentaneet jo yli 1000 asuntoa. 

Meidät tunnetaan laadusta ja viimeistellyistä yksityiskohdista. Asuntosi ei todellakaan tarvitse olla samanlainen kuin naapurilla!

Meiltä saat henkilökohtaista asiakaspalvelua ja pyrimme selvittämään ja toteuttamaan haaveesi unelmien kotiin.

Koti on aina henkilökohtainen asia.

Rakennusliike Olavi Järvinen Oy

Rakennusliike Olavi Järvinen on alun perin perheyritys, jonka Olavi Järvinen perusti Orimattilassa vuonna 1969. Olavin pojat Tuomo ja Timo Järvinen ovat sittemmin jatkaneet yritystoimintaa, ja uusimpana perheenjäsenenä vahvuuteen on liittynyt Olavin pojanpoika Matti Järvinen.

Toiminta on painottunut etenkin Päijät-Hämeen ja Hämeen alueelle.  Urakoita on toki tehty laajemminkin Etelä-Suomen alueella, ja asuintalojen lisäksi on rakennettu muun muassa palvelutaloja. Työllistämme noin 40 rakennusalan ammattilaista, ja ison joukon erikoisalojen aliurakoitsijoita.

Kokemusta on kertynyt yli 1000 asunnon rakentamisesta – erityisasiantuntemuksena rivitalorakentaminen. 

Liikevaihtomme vuonna 2021 oli noin 24,5 miljoonaa euroa. Monipuolinen osaamisemme ja kyky reagoida muutoksiin on kantanut yritystä läpi vuosikymmenten, sillä onhan rakennusalalla tapahtunut paljon viimeisen 50 vuoden aikana.

Päätoimialamme on uusien rivitalojen rakentaminen. Teemme myös urakkakohteita toimien pääurakoitsijana, ja olemme olleet osana useissa korjausrakentamisen kohteissa. Vaikka meillä on takana vuosikymmenten kokemus, haluamme jatkuvasti kehittyä ja olla ajan tasalla uusista asumisen trendeistä. Käytämme korkealaatuisia materiaaleja ja toimimme ympäristöystävällisesti. Olemme Rakentamisen laadun RALA:n jäsen. Ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee asiakasta aina henkilökohtaisesti.

Panostamme laatuun