Rakentamisen ammattilainen asialla

Paikallinen yritys, joka palvelee yli 50 vuoden ja 1000 rakennetun kodin kokemuksella

Myynnissä olevat kohteet

TalotyyppiKerrostalo
Huoneistot2h, 3h, 4h
Velaton
hinta alk.195000 €
TalotyyppiRivitalo
Huoneistot3h, 4h
Velaton
hinta alk.294300 €
TalotyyppiRivitalo
Huoneistot2h
Velaton
hinta alk.173000 €
ENNAKKOMARKKINOINNISSA
TalotyyppiRivitalo
Huoneistot3h, 4h
Velaton
hinta alk.229000 €
Talotyyppiautokatos, autopaikka, varasto
Huoneistot
Velaton
hinta alk.1000 €
Lataa lisää kohteita

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Ostajalla on mahdollisuus vaikuttaa asunnon kokonaiskuvaan sitä enemmän, mitä aikaisemmassa vaiheessa päätös asunnon ostamisesta tehdään. Varhaisessa vaiheessa on muokattavissa mm. asunnon pohjakuvaa, huonejärjestystä, kaapistojen / ovien / ikkunoiden paikkoja sekä tietysti pintamateriaaleja. Mitä pidemmälle rakentamisessa edetään, sitä vähemmän ostaja pystyy vaikuttamaan asunnon ominaisuuksiin. Muutostöiden kustannukset määräytyvät tapauskohtaisesti sovittujen muutosten mukaan.

Asiantuntevat työntekijämme antavat sinulle parhaat vinkit ja työkalut, joiden avulla löydät juuri itsellesi sopivat materiaalit ja ratkaisut unelmiesi kotiin. Käytössämme on HomeRun-palvelu, jolla taataan asiakkaan ja työntekijän välinen saumaton yhteydenpito.

Yhtiölainan voi maksaa pois kokonaisuudessaan ilman kuluja kohteen luovutuspäivään mennessä. Suorituksen tulee näkyä tilillä luovutuspäivänä. Ostajalla on mahdollisuus maksaa yhtiölaina pois kokonaisuudessaan tai sitä voi lyhentää erissä rahoitusvastikkeena. Jos yhtiölaina maksetaan pois kohteen luovutuksen jälkeen, on asia ostajan ja osakeyhtiön välinen. Mikäli yhtiölaina maksetaan kerralla pois, jää asukkaalle hoidettavakseen vain hoitovastike.

Hoitovastiketta maksetaan joka kuukausi ennakkoon sovittu summa, joka koostuu seuraavista asioista:

  • Tontin vuokra (mikäli kiinteistö vuokratontilla)
  • Jätemaksut
  • Isännöinti
  • Kiinteistöhuolto
  • Kaapeli-tv & internet
  • Lämmitys
  • Taloyhtiön täysarvovakuutus (asukas vakuuttaa vain irtaimiston)
  • Kiinteistövero

Ensimmäisessä vaiheessa ostaja voi tehdä ennakkovarauksen joka ei sido ostajaa rahallisesti, vaan antaa lisäaikaa esimerkiksi pankkineuvotteluihin. Mikäli huoneisto halutaan virallisesti varata voi ostaja tehdä varaussopimuksen, jossa varausmaksu on yleisesti 2000€. Varausmaksu huomioidaan kauppaa tehtäessä osana lopullista kauppahintaa ja hyvitetään ensimmäisessä kauppahintaerässä. 

Varaus on voimassa siihen asti, kunnes kohteelle on solmittu RS-sopimus ja saatu kaupantekovalmius. Varaus raukeaa, jos RS-sopimuksen valmistuttua ei sovita varsinaisen kaupanteon päivämäärää tai varaaja päättää perua varauksensa.

Jos varaajalle on tehty muutoksia asuntoon, joista on aiheutunut peruuttamattomia kustannuksia, on hän velvollinen korvaamaan ne, jos hän peruu varauksen omasta puolestaan. Muussa tapauksessa varauksen vakuus 2000 € palautetaan varaajalle sopimuksen rauetessa.

Kaupanteon jälkeen ostajalla on mahdollisuus osallistua aktiivisesti asunnon muutoksiin ja materiaalivalintoihin.

Rakennusaikana pidetään osakkeenomistajien kokous, kun 1/4 osakkeista on myyty. Kokouksessa päätetään rakennusaikaisen tilintarkastajan ja rakennustyön tarkkailijan roolista. Lisäksi käydään läpi muita ajankohtaisia asioita.

Kiinteistön valmistuessa asuntoon tehdään muuttotarkastus, joka suoritetaan yhdessä vastaavan työnjohtajan kanssa. Tarkastuksessa kirjataan ylös puitteet ja mahdolliset viat, jotka halutaan korjattavan. Muuttotarkastuksen jälkeen pidetään kaikkien osakkeenomistajien kesken luovutuskokous, jossa päätetään hallitus ja käydään läpi asunto-osakeyhtiön olennaiset asiat isännöitsijän kanssa.  Tämän jälkeen osakkeenomistajille luovutetaan huoneistojen avaimet.

HomeRun on rakentamisen digitaalinen työkalu, jolla aikataulut pysyvät kurissa ja yhteydenpito myyjän ja ostajan välillä on vaivatonta. Kaupanteon jälkeen ostaja saa tunnukset ja linkin HomeRun-ohjelmiston käyttöön. Ohjelmalla on helppo selailla asunnon eri materiaaleja, sekä tehdä ja lukita valintoja.